اما باید گوشت را طوری آماده کنید که از بیماریهای منتقلشونده بهوسیله غذا جلوگیری شود.
اگر میخواهید گوشت ریزشده را با آرامپز بپزید، این نکات را رعایت کنید:
- به راهنمای آرامپز مراجعه کنید تا دریابید چه مقدار گوشت را میتوان بهطور ایمن با آن پخت.
- گوشت در فاصله دو ساعت پس از خرید و یک ساعت پس از خرید اگر دمای اتاق بالای ۳۲ درجه سلسیوس است، باید درون یخچال گذاشته شود.
- گوشت مرغ را در فاصله دو روز پس از خرید و گوشت گاو یا گوسفند در فاصله چهار روز پس از خرید مصرف کنید.
- اطمینان حاصل کنید که آرامپزتان تمیز است.
- پیش از آماده کردن غذا، دستهایتان را بهطور کامل برای ۲۰ ثانیه با آب گرم و صابون بشویید.
نظر شما